Witam
Mam pytanie,czy jest już możliwość posiadania więcej niż 2 dekoderów na dom? i kolejna sprawa mam jeden jak na razie dekoder od was i 2 telewizory bez dekodera,na początku znajdowały około 50 programów w analogu dziś jest ich 38 z czego 2 lub 3 nie działają,czy Vectra zamierza zrezygnować z analogu skutecznie eliminując te kanały?
Łaska "telewizja" kablowa
Re: Łaska "telewizja" kablowa
Standardowo do jednej umowy, czyli jednego lokalu mogą być przypisane dwa dekodery. Prosimy także o informację czy próbowałeś dostroić odbiornik telewizyjny w celu wyszukania programów. [Maja]
Vectra_SA pisze:Standardowo do jednej umowy, czyli jednego lokalu mogą być przypisane dwa dekodery. Prosimy także o informację czy próbowałeś dostroić odbiornik telewizyjny w celu wyszukania programów. [Maja]
oczywiście dostrajałem odbiornik,a nawet 2 odbiorniki
Tomek34 pisze:Vectra_SA pisze:Standardowo do jednej umowy, czyli jednego lokalu mogą być przypisane dwa dekodery. Prosimy także o informację czy próbowałeś dostroić odbiornik telewizyjny w celu wyszukania programów. [Maja]
Prosimy o informację do jakich programów utraciłeś dostęp. Sprawdzimy czy znajdują się one w ofercie telewizji analogowej na terenie Łasu. [Maja]
Vectra_SA pisze:Tomek34 pisze:Vectra_SA pisze:Standardowo do jednej umowy, czyli jednego lokalu mogą być przypisane dwa dekodery. Prosimy także o informację czy próbowałeś dostroić odbiornik telewizyjny w celu wyszukania programów. [Maja]
Prosimy o informację do jakich programów utraciłeś dostęp. Sprawdzimy czy znajdują się one w ofercie telewizji analogowej na terenie Łasu. [Maja]
To ja proszę o informację jakie ja utraciłem kanały!! ludzie trochę powagi nie łatwiej wam sprawdzić co wyłączyliście w Łasku w telewizji analogowej??co było a co jest na chwilę obecną,wasza robota to obsługa telewizji,moja robota to jazda ciężarówką,niech każdy robi swoje,kanałów było ponad 50 bo to pamiętam dziś tylko 38
Po Twoim zgłoszeniu wystosowaliśmy zapytanie do lokalnego Biura w kwestii zmian w telewizji analogowej. Gdy tylko uzyskamy wiadomość zwrotną przekażemy ją do Twojej wiadomości. [Maja]
Szanowni Państwo,
W załączniku przesyłamy aktualny układ programów analogowych na terenie miejscowości Łask. Zapraszamy do zapoznania się z plikiem. [Maja]
W załączniku przesyłamy aktualny układ programów analogowych na terenie miejscowości Łask. Zapraszamy do zapoznania się z plikiem. [Maja]
- Załączniki
-
- Łask układ programowy dla telewizji analogowej.JPG (60.58 KiB) Przejrzano 13719 razy
-
Dlaczego posiadając dekoder dvb-t podłączony do anteny z kablówki nie odbieram kanałów naziemnych
mateusz_45 pisze:Dlaczego posiadając dekoder dvb-t podłączony do anteny z kablówki nie odbieram kanałów naziemnych
Pana zapytanie przekazaliśmy technikom. Wkrótce powrócimy z odpowiedzią. [Dominika]
-
czekam niezwłocznie na odpowiedż