Stefania pisze:lukasz25 pisze:A wiecie może ile będzie kosztować złoty pakiet tv cyfrowej? Chodzi o cenę taką mniej więcej
50zł w promocji dla przechodzących z ŁTV.
50 PLN za Pakiet ZŁoty??? Myślałem, że tyle będzie za Platynowy.

Stefania pisze:lukasz25 pisze:A wiecie może ile będzie kosztować złoty pakiet tv cyfrowej? Chodzi o cenę taką mniej więcej
50zł w promocji dla przechodzących z ŁTV.
beryl pisze:W sieradzu ich internet ma fantastyczne ograniczenie-dawany przez nich router pozwala łaczyć się z tylko 2 urządzeń równocześnie, niezależnie, czy po kablu, czy wifi. Super, nie?
mario pisze:Dzisiaj była u mnie Pani-przedstawiciel handlowy kablówki i przedstawiła ofertę:
1. Pakiet Złoty z Dekoderem HD PVR+ Internet 40 Mbps z WiFi i większym uploadem - 118 PLN/25 miesięcy
2. Pakiet Platynowy z Dekoderem HD+ Internet 20 Mbps - 114/35 miesięcy
3. Pakiet Złoty z Dekoderem HD PVR + Internet 20 Mbps z WiFi i większym uploadem - 123 PLN/24 miesiące
4. Pakiet Platynowy z Dekoderem HD PVR + Internet 40 Mbps z WiFi - 135 PLN/25 miesięcy.
A usługa MultiRoom to koszt 5-7 PLN za każdy dodatkowy dekoder. Pani nie umiała dokładnie sprecyzować tej ceny.
Mnie interesowałaby oferta numer 2, ale z dekoderem HD PVR. Pani powiedziała, iż dekoder HD PVR tylko w ofercie 1, 3, 4.
Dodam, że umowy nie musiałem podpisywać od razu, co Pani nadmieniła zaraz na początku wizyty i nie ma żadnych dodatkowych kosztów.
A jak to jest u Was?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości