Witajcie,
Dziś na otwarciu Media Expert ów pan z drwiącym uśmieszkiem mnie zagadnął tymi słowami:
- Co ci dało, że mnie opisałaś?
Na to ja:
- Nie przypominam sobie, abym z Panem przechodziła na ty, więc proszę stosować formy grzecznościowe!
Na to on syczącym głosem:
- Już ja cię urządzę, szykuję na ciebie coś, zobaczysz!
Żałuję, że nie miałam wtedy przy sobie dyktafonu, bo miałabym gotowy materiał dla prokuratora.
Co za żałosny mały facet.
Srebrna taksówka ostrzezenie
Re: Srebrna taksówka ostrzezenie
Hejka,
O tego ze srebrnej taksówki, ktoś go rozpoznał jako Zenka jeżdżącego toyotą.
O tego ze srebrnej taksówki, ktoś go rozpoznał jako Zenka jeżdżącego toyotą.
-
ja od kiedy pamiętam korzystam z usług P.Koperskiego
jezdzi BMW
ceny oki
poł rodziny mojej wozi
pozdr dla was:P)

-
Dobrze,ze napisalas to ostrzezenie, niedawno wlasnie mialem potrzebe korzystania z taksowki i o maly wlos wsiadlbym do tej avensis ale przypomnial mi sie twoj komentarz...gdzies w notesie "wygrzebalem" jeszcze nr do kolesia ktory przyjechal czarnym mercedesem i cene ustalilismy przed kursem(ale i tak mala nie byla porownujac stawki Warszawskie).
Witam
Opisze tutaj podobną przygode z taksówkarzem z Warszawy.
Kilka lat temu korzystałem z taxi,kurs Wawa Centralna-Okęcie,z reguły nie przekraczało to 40 pln.Do czasu jak wsiadłem to takiego ;cwaniaczka; ,taryfikator pokazał 76 pln i trzeba było płacić
.Od tej pory profilaktycznie(jak jestem w Warszawie)pytam sie o cenę danego kursu.
Za to muszę pochwalić łódzkich taksówkarzy,kurs Lublinek-Kaliska w cenie 18-23 pln i jak do tej pory zawsze się mieszczą w tych widełkach
ps.dobrze wiedzieć do której nie wsiadać w Łasku.
pozdr
Opisze tutaj podobną przygode z taksówkarzem z Warszawy.
Kilka lat temu korzystałem z taxi,kurs Wawa Centralna-Okęcie,z reguły nie przekraczało to 40 pln.Do czasu jak wsiadłem to takiego ;cwaniaczka; ,taryfikator pokazał 76 pln i trzeba było płacić

Za to muszę pochwalić łódzkich taksówkarzy,kurs Lublinek-Kaliska w cenie 18-23 pln i jak do tej pory zawsze się mieszczą w tych widełkach

ps.dobrze wiedzieć do której nie wsiadać w Łasku.
pozdr