Witam, może tak kontrowersyjny wątek spowoduje większą liczbę osób rejestrujących się na forum. Miasto ma 20tyś. mieszkańców, a na forum są 24 osoby. Nie bójmy się wyrażać własnego zdania głośno, zamiast narzekać pod nosem napiszcie to na forum niezależnej strony o Naszym mieście. Teraz pytanie dotyczące kolejnego wątku.
Jak oceniacie działania Łaskiej Policji?
Łaska Policja
Łaska Policja
Ostatnio zmieniony 17:40, 04.01.2012 przez lucksm, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Łaska Policja
ale chodzi o działania czy rzeczywisty brak działania
jeżdżą po Łasku, ale co poza spalaniem paliwa z tego wynika?? ściany i mury pomazane bazgrołami, jak głośno na jakimś placu czy skwerze to tez ciężko o interwencje, bo delikwenci zdążą się zawinąć. najlepiej wychodzi im wlepianie mandatów za wydumane przewinienia 

oj co łapia tych co ida nie ta strona ulicy i mandat w kwocie 50 zl daja natomiast tam gdzie sie cos dzieje to juz ich nioe ma a z reszta co oni moga
Przytoczę jedno powiedzenie:
"Chcieć to móc"
"Chcieć to móc"
pańskie oko konia tuczy, więc trzeba nagradzać ich pozytywne działania i Chwalić Wszystkich Dobrych Policjantów 

powiem tyle nawet nie umieją napisać mandatu bez błędów ANALFABECI
na mandacie który dostałem było napisane "pszejście przes droge nie po pasach" kpina
na mandacie który dostałem było napisane "pszejście przes droge nie po pasach" kpina
rodzic pisze:powiem tyle nawet nie umieją napisać mandatu bez błędów ANALFABECI
Dobre, dobre, smakowite

Co do działań Policji to można mieć wiele zastrzeżeń, ja osobiście mam żal o to iż nikt nie interesuje się tymi którzy z centrum miasta wieczorną porą jeżdżą jak wariaci, kręcą kółka na parkingu piszczą oponami, a gdy już sobie tak poszaleją to wysiadają z aut piją browary,słuchają muzy na full i do tego przekrzykują się używając bardzo wulgarnego i płytkiego słownictwa. Najgorzej jest latem gdy chce się spać przy otwartym oknie, jest to koszmar. A kiedy wreszcie człowiek ma dość i wzywa policję to na ich przyjazd często czeka się po 30 min i to jest paranoja
Emi,
jeżeli nasza władza po 23-24 stołuje się na BP to będziesz czekać 30 minut
Najprościej jest stanąć koło BP wyciągnąć suszarkę i suszyć....
Pozdrowienia
jeżeli nasza władza po 23-24 stołuje się na BP to będziesz czekać 30 minut

Najprościej jest stanąć koło BP wyciągnąć suszarkę i suszyć....

Pozdrowienia
Zgadzam się z przedmówcami.Najczęściej widujemy policjantów interweniujących w przypadku poruszania się nie po tej stronie ulicy,źle zaparkowanego samochodu,pijaczka pijącego alkohol nie tam gdzie można.Działania policji powinny być skierowane chyba bardziej tam, gdzie zagrożone jest bezpieczeństwo mieszkańców.Chodzi mi o kierowców bez wyobraźni,którzy na osiedlach "szaleją" samochodami i ścigaczami,stwarzając realne niebezpieczeństwo.Ryczącego ścigacza słychać niemal w całym Łasku.Policja też powinna słyszeć i interweniować,bo to narastający problem.Jazda motocyklem jest wspaniałą zabawą,ale dla ludzi odpowiedzialnych i z wyobraźnią.