Stefanio, gdzie przeczytałaś że ja chcę kupić? Sama sobie przeczysz co do wysokości cen jeżeli uznajesz, że cena finalna do wywoławczej to spadek o ok. 15 % , czyli sugerujesz, że w wymienianych miejscowościach, zakładając cenę wywoławczą na wspomnianym poziomie 150-160 zł , końcowa będzie ok. 120-130 zł. Sugerujesz więc, że taka powinna być :

-czyżbyś miała działkę do zaoferowania w tej cenie, skoro tak się udzielasz w temacie? Widać po liczbie postów (na dziś :84 ), że należysz do osób które intensywnie postanowiły udzielać się na forum i tworzyć własną rzeczywistość. Żeby spróbować Cię uspokoić mentalnie i w zakresie teorii spiskowych , dodam że obecność wrażej stacji radiolokacyjnej powoduje, że w razie ataku np. sił pozaziemskich, takie miejscowości jak Wronowice, Wiewiórczyn czy Wydrzyn stają się miejscami mało atrakcyjnymi, za to mocno zagrożonymi bo narażonymi np. na destrukcyjne działanie skoncentrowanych wiązek plazmy i innych obcych mocy. Znacznie obniża to wartość rynkową działek w tych miejscowościach

Nie znam mtfdsg i zupełnie nie wiem z kręgu jakiej obcej

cywilizacji pochodzi, chcącej mieć wpływ na ceny ziemi na Utracie, Orchowie czy Wiewiórczynie
Wydaje się, że autorowi wątku p.Konradowi takie dyskusje nie są do niczego przydatne.Albo ktoś ma coś do zaoferowania albo dyskusja jest jałowa.