Witam.
Polecam zespół muzyczny LATINO z Zelowa.....dobra zabawa gwarantowana. Świetna wokalistka + sekcja dęta na żywo. Bogaty repertuar za przystępną cenę.
Zespół muzyczny
Re: Zespół muzyczny
Alternatywa jest didżej - przynajmniej wiadomo, że muzyka będzie wykonana profesjonalnie, bo z autentycznego nagrania. My mieliśmy na weselu didżeja konferansjera, który dobierał utwory tak, żeby bawili się i młodzi, i starsi, prowadził też zabawy. Wziął mniej niż zespół, a goście byli zadowoleni - tańczyli do piątej.
Ja polecam zespół Remedium Band - z Łodzi
Grali na moim weselu 

Polecamy Maximuss z Ruśca / okolice Bełchatowa
Potrafią rozbawić gości :) gry, zabawy, śpiew... o to chodzi... impreza przednia!
Potrafią rozbawić gości :) gry, zabawy, śpiew... o to chodzi... impreza przednia!
[quote="Waleria"]Alternatywa jest didżej - przynajmniej wiadomo, że muzyka będzie wykonana profesjonalnie, bo z autentycznego nagrania. My mieliśmy na weselu didżeja konferansjera, który dobierał utwory tak, żeby bawili się i młodzi, i starsi, prowadził też zabawy. Wziął mniej niż zespół, a goście byli zadowoleni - tańczyli do piątej.[/quote]
Mi się wydaję, że ludzie w ogóle lepiej się bawią przy DJ niż zespole.
Mi się wydaję, że ludzie w ogóle lepiej się bawią przy DJ niż zespole.