Witam rodziców dzieciaczków w wieku przedszkolnym.
W styczniu rozpocznie się składanie kart zgłoszeniowych do przedszkoli.
Jak jest w przedszkolach w naszym mieście?Które wybrać?.............
Przedszkole,zerówka
Re: Przedszkole,zerówka
Polecam prywatne przedszkole Ptyś na Mickiewicza.
Ptyś ma dzieciaczki tylko do 5 lat.No i trochę drożej wychodzi.Każdy grosz się liczy.Nie wiem jak w tym roku będzie z zerówką?
Co do przedszkoli to polecam nr 1 na Jana Pawła II.
Witam, każdy chwali swoje. Moja córka chodzi do Przedszkola nr 5 na Jana Pawła. Jestem zadowolony, jest tylko jeden mankament. Liche toalety ale ponoć w te wakacje mają je remontować.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziękuję.Hej,a czy jest ktoś kto chciałby dziecko posłać do przedszkola a go nie przyjęto???Słyszeliście coś na ten temat???Władze mówią,że problemu niema.
Problem jest i to duży. Najlepiej jest być samotną matką, Miejsce masz gwarantowane. Rodzice, którzy oboje pracują nie mają gwarancji na przyjęcie dziecka.
Bycie samotną matką to też nie gwarancja przyjęcia 

Jestem ciekawa jaki procent dzieci chodzi do przedszkola?W zeszłym roku w ''Misiaczku'' było chyba ok.120 kart zgłoszeniowych na 25 miejsc.''Problemu nieeeema''!!???? 

Dzieci dużo chorują i dzięki temu możliwa jest rotacja, a przecież przedszkole nie będzie oddawać pieniędzy.