[code][/code]
Pierwotny tekst mówiący o dziwnych sytuacjach w PG nr 1 został skasowany przez Autora.
Publiczne Gimnazjum nr 1 w Łasku
Publiczne Gimnazjum nr 1 w Łasku
Ostatnio zmieniony 16:35, 20.01.2012 przez anonim, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Gimnazjum Publiczne nr.1 w Łasku-szkoła bezprawia i prze
Otóż powiadam Ci, że na Mieście mówi się o tej szkole. Nic dobrego. Ja swojego dziecka na pewno nie poślę do GP. 1. Wiele słyszałem na temat tej szkoły, jednak nie wiedziałem o układzie jaki tam panuje.
Napisz proszę do redaktorki naczelnej na Pogotowie Reporterskie. Na pewno ruszy ten temat.
Pozdrawiam
Napisz proszę do redaktorki naczelnej na Pogotowie Reporterskie. Na pewno ruszy ten temat.
Pozdrawiam
Ok, rozumiem. Napisz jeszcze coś na forum aby temat nie umarł. Ja już do niej piszę o takim wątku na forum.
Hejka,
Czytam czytam, podumam, jak do tego podejść. Przydałoby się więcej szczegółów o które proszę już na priv.
Czytam czytam, podumam, jak do tego podejść. Przydałoby się więcej szczegółów o które proszę już na priv.
jestem absolwentka tej szkoły swoją naukę miło wspominam w szkole było kilka osób które łobuzowali ale reszta normalna. jeżdżę teraz autobusem z młodzieżą z gimnazjum i nie moge uwierzyć co z ta młodzieżą się dzieje zero szacunku dla ludzi.
Od lat powtarzam gimnazjum to najgłupszy pomysł jaki został zrealizowany w ostatnim 15 leciu. większość ludzi po gimnazjum ma sieczkę w głowie. Totalne chamstwo i degrengolada. Nie mówię, że każdy co do joty jest taki ( moje siostry skończyły gimnazjum i u nich efektów ubocznych nie widzę:P) ale większość niestety tak. 

kultura wyniesiona z domu też ma znaczenie a właściwie jej brak.!!!
Re: .
anonim pisze:[code][/code]
Widać że cenzura ze strony pani dyrektor

Re: .
Witaj Sowa,
Redakcja była poddawana naciskom, ale to nie my skasowaliśmy posta o PG nr 1
Sam autor się na to zdecydował.
Redakcja była poddawana naciskom, ale to nie my skasowaliśmy posta o PG nr 1