Mechanik, elektryk, wulkanizacja itp.
Mechanik, elektryk, wulkanizacja itp.
Kogo polecacie w kwestiach napraw i pomocy przy aucie zarówno w Łasku jak i okolicy?No i co sie rozumie kogo lepiej nie odwiedzać by portfel nie zeszczuplał za bardzo albo by nie napsuć sobie krwi:?:
Re: Mechanik, elektryk, wulkanizacja itp.
Z czystym sumieniem mogę polecić Kubę z małego warsztatu w garażach na przylesiu. Prawdziwy pasjonat motoryzacji, łeb jak stodoła do tych spraw. Nie zdziera kasy, ma rozsądne terminy i jest naprawdę uczciwy. Kiedyś przy naprawie uszkodził przy okazji inną część. W życiu bym się o tym nie dowiedział, a on nie dosyć, że powiedział mi o tym, to jeszcze obniżył cenę. Walcie jak w dym!
Rozumiem, że jak pasjonat to jest gotów się podjąć problemów różnego rodzaju?? ( jak w tytule )bo jak ima się elektryką to fajnie bo miałbym niedaleko 

aha no i przydałby się numer do tego mechaniora bo dziś przechodząc tamtędy kontakt telefoniczny nie rzucił mi się w oczy 

-
Jaki warsztat samochodowy wybrać.
Gdzie się udać do warsztatu samochodowego w Łasku lub okolicach w celu wymiany rozrządu w Passacie?
-
znacie kogoś kto mógłby zlutować albo jakoś inaczej połączyć kabel antenowy w samochodzie marki VW. Proszę zachować dla siebie uwagi o kupnie nowej anteny. bo byłem u 2 czy 3 pseudo elektryków i przerasta to ich możliwości... 

Witam
i zrobioną masz tą antenkę
i zrobioną masz tą antenkę
No udało się zlutowana u pana na alejach co naprawia m.in telewizory 

Do mechanika ja juz od wielu lat jezdze i nigdy sie nie zawiodlem:
ROBERT STROIŃSKI MECHANIKA-BLACHARSTWO POJAZDOWE
98-100 Łask
Ostrów-Osiedle 51
dojazd:
https://maps.google.com/maps?saddr=Wars ... sz=16&z=15
telefon: (43) 6761918
ROBERT STROIŃSKI MECHANIKA-BLACHARSTWO POJAZDOWE
98-100 Łask
Ostrów-Osiedle 51
dojazd:
https://maps.google.com/maps?saddr=Wars ... sz=16&z=15
telefon: (43) 6761918
Ostatnio zmieniony 21:09, 07.11.2014 przez Michal, łącznie zmieniany 1 raz.